011 2187663

info@termonet.rs

  • Gospodar Jovanova 27, Beograd
  • Ponedeljak - Petak : 9h - 17h

011 2187663

info@termonet.rs

O Nama

DRUŠTVO ZA ZASTUPANJE PROGRAMA STRANIH FIRMI IZ OBLASTI TERMOTEHNIKE – UVOZ I PRODAJA PROIZVODNIH PROGRAMA, TEHNIČKA PODRŠKA


 

TERMONET doo je društvo specijalizovano za zastupanje programa stranih firmi iz oblasti termotehnike. Naša glavna delatnost obuhvata uvoz i prodaju proizvodnih programa renomiranih kompanija iz Danske Energetske Grupacije. Naša firma je osnovana 2001. godine, sa sedištem u Beogradu, na adresi Gospodar Jovanova 27, na Dorćolu.

Kroz dugogodišnje iskustvo, razvili smo pouzdanu mrežu saradnika i partnera u Srbiji, što nam omogućava da pružimo visokokvalitetnu tehničku podršku našim klijentima. Naš cilj je da kroz inovativne proizvode i profesionalnu podršku unapredimo performanse i efikasnost termotehničkih sistema na tržištu Srbije.

U našem asortimanu možete pronaći širok spektar proizvoda iz oblasti termotehnike, kao i vrhunske programe kompanija iz Danske Energetske Grupacije. Naš tim stručnjaka je uvek spreman da odgovori na vaša pitanja i pruži vam savet koji će vam pomoći u izboru optimalnih rešenja za vaše potrebe.

Verujemo da kvalitetne usluge i vrhunski proizvodi čine temelj uspešnog poslovanja, stoga se trudimo da održimo visoke standarde i obezbedimo zadovoljstvo naših klijenata.

Hvala vam što ste nas posetili i ukazali nam poverenje. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite više informacija, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se budućoj saradnji.

Zastupamo


 

Kamstrup – kalorimetri tipa MULTICAL – tipa 602, 402 i 302; sa merilom protoka na bazi ultrazvuka tipa ULTRAFLOW.

SPX – APV – pločasti izmenjivači toplote – pločasti lemljeni i rastavljivi, prilagodjeni radu pri grejanju i hlađenju do PN30, kao i pri industrijskim temperaturama do 250°C. Proizvodnja toplotnih podstanica od kućnih jedinica do onih preko 2.000 kW.

BA Systems – Elektronski kontroleri – za ugradnju u podstanice grejanja i hladjenja, sa velikim izborom komunikacionih puteva i protokola.

SAMSON – Regulatori protoka i pritiska, kombi ventili, elektromotorni i pneumatski aktuatori, elektronski kontroleri i komunikacione jedinice za prenos podataka.

Strateški poslovni partner


 

NSKoncept – “NS Koncept” d.o.o. je osnovan 06.03.2001 u Novom Sadu. Osnovna delatnost ove organizacije je automatizacija industrijskih i termoenergetskih procesa. U svom dosadašnjem postojanju kompanija se razvila u kvalitetnog i pouzdanog partnera brojnih domaćih firmi. Tim se sastoji od mladih i ambicioznih inženjera. Organizacijom “NS Koncept” d.o.o rukovodi direktor, a najviši stručno-upravljački organ je Odbor za kvalitet. Poseduje medjunarodne sertifikate o kvalitetu i zaštiti životne sredine EN ISO9001 i EN ISO14001.

Top